Super aplikace pro návrh zahrady a pěstování? Tady jsou!

 

Super aplikace pro návrh zahrady a pěstování? 🌿
Tady jsou

Zdravíme z Vinga, kde to právě vypadá, jako by se v každém domově začínalo zahradničit. Balíme jednu várku truhlíků a květináčů za druhou. Dali jsme proto dohromady pár tipů, které vám mohou jaro v zahradě usnadnit. 

#1

Aplikace, se kterou si sami navrhnete celou zahradu: iScape


Ať už zakládáte novou zahradu, nebo třeba jen předěláváte nějaký kout, zkuste aplikaci iScape. Své představy tam v mžiku proměníte v hotovou vizualizaci. Včas si tak ověříte, jaké tvary a materiály budou vašemu pozemku nejvíc slušet. Také si tam můžete nakombinovat různé stromy, keře, květiny. Všechno přitom vkládáte přímo do skutečné fotky vaší zahrady.

Prozkoumat appku

#2

Aplikace pro pěstování květin, bylin i zeleniny: Seed to spoon

 

Kdy co kam vysadit? Představte si, že byste to už nikdy nemuseli googlovat ani luštit z potrhaného pytlíku od semínek. Pokud si stáhnete aplikaci Seed to spoon, budete mít všechny údaje o své zahrádce pěkně pohromadě. Takže když si dneska zasejete do kořenáčku semínko papriky, aplikace vám rovnou spočítá, který den budete zhruba přesazovat ven. A taky kdy můžete čekat sklizeň. Mimoto vás upozorní na všechny potřeby, které váš druh papriky během růstu má.

Omrknout appku

Jaké květiny na jaře pěstovat?

11 trvalek a cibulovin, které rozzáří zahradu


Super praktický článek od Nezkrotné zahradnice Radky Votavové, která tvoří tak zvané džungloidní zahrady. Píše v něm, že se nikdy neinspiruje v zahradnictvích, protože tam člověk vidí hlavně chemií rychlené trvalky z vytápěných skleníků. Místo toho se opírá o osvědčené kombinace z přírody, které se přirozeně opakují stovky a tisíce let.

Přečíst celý článek

Upleťte si věnec z proutí

Video návod, jak si jednoduše umotat vlastní jarní věnec na dveře.

Mrknout na video

Tipy na produkty

Dřevěný truhlík

Zjistit více

Dřevěný slunolam

Omrknout

Plůtek na záhon

To chci